Magunkról

Bejelentkezés - látogatói információk


Csoportos látogatás
Szívesen látunk csoportokat a Kőszegi Városi Múzeum állandó és időszaki kiállításain, illetve aktuális programjainkon. Az aktuális programhoz látogasson el a "Hírek, események" menüponthoz, a belépődíjakról és kedvezményekről a "Nyitvatartás, belépődíjak" menüpont alatt található részletes tájékoztatás.

 

Múzeumpedagógiai foglalkozások
Az intézmény múzeumpedagógiai foglalkozásokat ajánl főként óvodai és iskolai csoportoknak, osztályoknak. A foglalkozások hozzájárulnak az egész életen át tartó tanuláshoz nélkülözhetetlen kulcskompetenciák, valamint különböző készségek és képességek fejlesztéséhez. A múzeumpedagógiai programokban fontos szerepet kap az interaktivitás, a kreativitás, a kézművesség, valamint a történelmi, művészeti és természettudományos ismeretek.
Iskolai csoporttal, osztállyal érkező pedagógusok - előzetes egyeztetést követően -  a Kőszegi Városi Múzeumban foglalkozásokat, tanórákat tarthatnak. A tanórák témájának feldolgozásához az intézmény - lehetőségeihez mérten - plusz információkkal, szemléltető-eszközökkel, műtárgyakkal járul hozzá.

A foglalkozásokra való jelentkezéshez, kérjük töltse ki és küldje vissza a szolgáltatás megrendelőjét!


Tárlatvezetés
Tárlatvezetéseket egyéni és csoportos látogatók számára nyitva tartási időben magyar nyelven tudunk biztosítani. Az utolsó kezdési időpont 16 óra. Iskolai csoporttal érkező pedagógusok a Kőszegi Városi Múzeum kiállításaiban csak előzetesen igényelt engedéllyel tarthatnak vezetést. Intézményünk az állandó és időszaki kiállításokhoz kapcsolódó tematikus tárlatvezetéseket, előadásokat is kínál, kérjük tekintse meg ajánlatunkat!

 

Fotózás és videózás
Fényképezni és videózni kizárólag a pénztárban váltott Fotójegy (1800 Ft) birtokában, kizárólag az állandó kiállítások területén lehetséges. Az intézmények közötti letéti szerződések vonatkozó pontjai miatt
semmilyen képrögzítésre alkalmas eszköz használata nem engedélyezett az Arany Egyszarvú Patika officinájában, illetve a Kőszegi Várkiállításban! A megváltott Fotójegy egy darab fotó- és/vagy videórögzítésre alkalmas eszközre érvényes. Vaku, illetve fényképezőállvány (tripod, monopod) használata nem engedélyezett. Az elkészített fotók, videók kizárólag magáncélra használhatók, sem nyomtatott, sem elektronikus formában közzé nem tehetők, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók!
 

Esküvői fotózás
A Kőszegi Városi Múzeum tagintézményei belső, illetve külső tereit érintő esküvői fotózás esetén a fotózáson résztvevők számára a teljes árú múzeumi belépő, valamint egy Fotójegy megváltása szükséges. Fotók készítése a múzeumi kiállítóhelyek nyitva tartási idejében lehetséges, ettől eltérő időpont esetén kérjük, előzetesen egyeztessen. A fotózás során kérjük szem előtt tartani, hogy a fotózáson részt vevők a múzeum látogatóit ne zavarják, ne akadályozzák. Kérjük a fotózás résztvevőit, hogy ételt és italt ne hozzanak be a kiállítóterekbe!

 

Csoportos látogatás, tárlatvezetés bejelentkezés, kapcsolatfelvétel:
Kőszegi Városi Múzeum és Könyvtár
9730 Kőszeg, Jurisics tér 6.
Tel.: kedd-vasárnap 9:00 és 17:00 között 30/2190936 vagy a bejelentkezes kukac kvmkl pont hu email címen.